This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 36278462

 

Agility is op een sportieve manier actief bezig zijn met je hond. Doel van deze sport (naast veel plezier hebben met je hond!) is een parcours bestaande uit verschillende toestellen zo snel mogelijk zonder fouten af te leggen. Het parcours bestaat uit een tunnel, diverse hindernissen, klimtoestellen, een wip en slalommen tussen paaltjes. Het is voor baas en honden een grote speeltuin. 

 

Doel van de lessen

Agility is een leuke fysieke uitdaging voor hond en baas. Wij hebben als doel om op een leuke en sportieve manier met je hond bezig te zijn zonder wedstrijdelement. 

 

Voor wie is deze training bestemd?

Agility is voor iedereen die graag op een sportieve manier bezig is met zijn / haar hond. Voor de jongere honden en oudere honden wordt het parcours aangepast.

De minimale leeftijd van de hond is ca 12 - 14 maanden.

 

Wat mag u meenemen naar de cursus:

Meenemen: riem ( geen ketting ) van ca 2 mtr. halsband of tuigje ( geen slipketting of sliptuigje), speeltje, beloningsbrokjes ter grote van een erwt en eventueel een kleedje.

 

Iedereen van het gezin is welkom

Uiteraard is iedereen van het gezin welkom om te komen kijken tijdens de lessen. Zo worden de overige gezinsleden ook betrokken bij hun gezinslid en is het alleen maar leuk en leerzaam. Na de les is er gelegenheid de hondjes met elkaar te laten spelen en drinken we nog een kopje koffie / thee en heeft u gelegenheid vragen te stellen.

 

Lesindeling

We hebben de lessen onderverdeeld in blokken van 5 lessen. De lessen kosten €12,50 per keer en we vragen de kosten van 5 lessen bij aanvang van het eerste lesuur te voldoen. Je kunt na deze 5 lessen verder gaan zolang je wilt want daarop gaan we uiteraard verder. De baas kan zo bepalen wat hij / zij belangrijk vindt om te leren zonder gelijk ergens voor een lange aan vast te zitten. ook kun je eens komen kijken of een proefles volgen.

Een proefles kost  €12,50.

We delen groepen in op leeftijd van de hond maar ook op ras cq formaat. De groepen bestaan uit maximaal 5 cursisten 

 

Contactgegevens

06 36278462

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nu Aanmelden

Lijkt het u leuk om met uw hond of puppy bij ons een cursus te volgen?

Meld je dan nu aan!

 

AANMELDEN

 

Hondenschool Drenthe