This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06 36278462

 

Steeds vaker hoor ik van cursisten dat ze het jammer vinden dat na de jonge hondencursus vaak nog niet meteen door gegaan kan worden met behendigheid omdat de hond daar mentaal en/of fysiek nog niet aan toe is. Voor veel mensen is de basis die ze nu goed onder de knie hebben voldoende en zou men het liefst op een andere manier iets met hun hond gaan doen.

Om aan deze wens tegemoet te komen is er voor deze doelgroep een leuke tussenvorm in het leven geroepen die speciaal gericht is op de jongere hond. We noemen deze cursus Funny GO.

Je kunt Funny GO zien als een leuke tussenvorm tussen gehoorzaamheid en behendigheid waarin het programma en het tempo volledig is afgestemd op honden die nog niet volgroeid zijn. Ook is het een leuke kennismaking voor baas en hond met de basis van de behendigheid en om te kijken of deze vorm van hondensport bij jullie past.

  

Doel van de lessen

Funny GO is er vooral op gericht om op een leuke, positieve en ontspannen manier met je hond bezig te kunnen blijven en op een speelse wijze de relatie met je hond te onderhouden.

 

Voor wie is deze training bestemd?

Om aan Funny GO deel te kunnen nemen moet je hond minimaal  6-7 maanden oud zijn (afhankelijk van het ras en in overleg met de instructeur) en uiteraard sociaal gedrag naar andere honden vertonen. Funny GO is ook uitermate geschikt voor de oudere hond die graag nog iets wil doen.

 

Wat mag u meenemen naar de cursus:

Meenemen: riem ( geen ketting ) van ca 2 mtr. een gladde halsband of tuigje ( geen slipketting of sliptuigje), speeltje, beloningsbrokjes ter grote van een erwt en eventueel een kleedje 

 

Lesindeling en lesdagen:

De lessen worden gegeven op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.Ook hier wordt gewerkt in kleine groepjes van max 5 honden in  lesblokken van 5 lessen. De kosten van een lesblok zijn € 62.50 .

 

Een proefles kost  €12,50.

 

Contactgegevens

06 36278462

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nu Aanmelden

Lijkt het u leuk om met uw hond of puppy bij ons een cursus te volgen?

Meld je dan nu aan!

 

AANMELDEN

 

Hondenschool Drenthe